Wonen

Maak van de woonkamer een knusse plek

De woonkamer is de plek waar we het allerliefste zitten. Je ziet het in elk huis terug: de moeite die wordt gedaan om van de woonkamer een fijne plek te maken. Herkenbaar toch? Het laatste wat je wilt is op de bank zitten en tot de conclusie komen dat je van de kamer nog heel wat leukers had kunnen maken. En het inrichtingen is ook niet voor iedereen weggelegd. Het klinkt misschien gek, maar je moet toch maar weten wat je mooi vindt. En smaak is niet iets wat iedereen heeft ontwikkeld in dezelfde mate, je moet het ook maar leuk vinden namelijk. Dus interieur heeft niet voor iedereen een voorkeur, en zelfs als het wel je voorkeur heeft, kan het niet makkelijk zijn. Gelukkig zijn er een paar manieren om heel snel van de woonkamer een warm en knus paradijs te maken.

Kleden

Ze zijn niet voor iedereen weggelegd en toch zouden ze in iedere woonkamer passen. Het grote voordeel van kleden is dat je ze tegenwoordig precies kan krijgen zoals jij het mooi vindt. Ze zijn er in alle variaties, kleuren en maten. Een kleed bij de bank of bij de tafel geeft een gevoel van warmte. De sfeer wordt een stuk huiselijker. Niet alleen omdat een kleed zacht is of fijn voelt aan de voeten, maar ook omdat het iets is wat je zelf hebt uitgekozen omdat het interieur er door samen wordt gebracht. En dat is echt alles wat je nodig hebt om een woonkamer compleet te maken.

Houtkachel

In de winter op de bank zitten, het is een van de fijnste dingen die er is. De woonkamer die jou een plek geeft om tot rust te komen en helemaal ontspannen de avond door te brengen. Een nieuwe houtkachel doet hier nog een schepje bij boven op. Het is de manier om niet alleen de kamer echt nog wat warmer te maken, maar ook om de sfeer nog knusser te maken. Een houtkachel is perfect voor bij de bank en geeft je het gevoel dat je in een vakantiehuisje ergens in de bergen zit.

Mooie kaarsen

Waxinelichtjes kent iedereen wel, maar mooie kaarsen kopen, daar denkt niet iedereen aan. Maar het is echt een enorme verandering in je woonkamer. Je kan ze gebruiken als accessoire maar het is natuurlijk helemaal tof als je ze gewoon gebruikt waar ze voor bedoeld zijn: de kamer nog knusser maken door ze aan te steken!

Geef een reactie