Lifestyle

De seks aangenamer maken

De meeste koppels hebben ook seks. Seks is voor sommige mensen echter best iets lastigs. Dit komt omdat het niet altijd werkt zoals je wilt dat het werkt. Hierom kan het handig zijn om een aantal manieren te gebruiken om de seks wat aangenamer te maken. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je het weer leuk met elkaar hebt als je het bed in duikt.

Het gebruiken van glijmiddel

Sommige vrouwen hebben er moeite mee om vochtig te worden als ze opgewonden zijn. Vroeger was dit een groot probleem. Tegenwoordig zijn er echter een aantal oplossingen gevonden die gebruikt worden om dit probleem te verminderen. De beste optie hiervoor is glijmiddel. Glijmiddel is in verschillende vormen te vinden.

Glijmiddel is in twee vormen te vinden. Als eerste heb je glijmiddel op basis van water en als tweede heb je glijmiddel op basis van siliconen. Het glijmiddel op basis van siliconen wordt veel gebruikt. Echter heeft dit hetzelfde effect als latex. Sommige mensen zijn hier allergisch voor. Dit kan voor sommige mensen dan ook voor ongemak zorgen. Dit wil je eigenlijk altijd voorkomen.

Hierom kan het een betere optie zijn om te gaan voor glijmiddel op basis van water. Hierbij is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat dit op een gegeven moment op gaat drogen. De meeste Durex glijmiddel wordt op water basis gemaakt. Hierdoor is Durex glijmiddel één van de beste opties om voor te gaan. Veel mensen kiezen dan ook voor Durex glijmiddel. Ben jij benieuwd? Dan is het zeker aan te raden om het eens uit te proberen.

Goed voorspel

Op het moment dat je seks wilt hebben, is dit niet iets wat je even snel kunt doen. Dit komt omdat je er de tijd voor moet nemen. Soms is het eerst nodig om de ander opgewonden te maken. Als je de ander opgewonden wilt maken, is goed voorspel essentieel. Dit komt omdat voorspel voor opwinding zorgt. Vaak is strelen een goede manier van voorspel.

Voorspel is iets wat je bij je partner uit moet proberen. Iedereen vindt namelijk wat anders als het gaat om voorspel. Als je partner iets fijn vindt en dit werkt, is dit ook iets wat je vaker kunt gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is een intieme massage. Hierbij streel je over het lichaam van je partner en werk je langzaam naar de intieme zones toe. Op die manier kun je je partner vaak makkelijk opwinden. Dit is voor beide partijen opwindend en leuk om te doen.

 

Geef een reactie